Профессиональный визаж в г. Хмельницкий!__________(096)514-40-80_____________ Свадебный макияж! Праздничный макияж!_______(096)514-40-80________ Услуги стилиста и визажиста!__________(096)514-40-80_____________ Профессиональная косметика Faberlic в г. Хмельницкий! ______________ (096)514-40-80!

среда, 14 ноября 2012 г.

Как заработать миллион и развести лоха...





Шара объема не имеет, или, как заработать миллион и  развести лоха.


Как развести лоха, имея всего лишь ноутбук и подключение к Интернет? Да очень просто! Достаточно во всемирной паутине поместить объявление о том, что вы что-то продаете, что-то нужное и эксклюзивное, гламурное, модное…. Но! По очень смешным ценам, ну, прямо, «за так» отдаете. И все! Любители халявы, забыв от  жадности, о здравом смысле, понесут вам 100% предоплату и будут терпеливо ждать того светлого момента, когда они узнают, и не в первый раз, о том, что они – лохи
Не верите? STOP - лохотрон предлагает вашему вниманию ссылочку на статью, размещенную на новостном сайте ТСН, о предприимчивом украинце, заработавшем почти миллион гривен….. из ничего: "Шахрай здер з покупців інтернет-аукціону мільйон гривень, обіцяючи айфони за півціни"

7 комментариев:

  1. Увага! Благодійний фонд Небайдужі серця відгуки негативні, (вони ж МБФ «Оживи мрію» ЄДРПОУ 39157365), входять у чорний список волонтерів України. Волонтерів у нещодавно створеному фонді Небайдужі серця немає, є тільки оператори Call-centre, які представляються від імені чиновників держструктур і видуюють у довірливих людей гроші на АТО. Згідно печатки ці аферисти насправді називаються БФ Небайдужі серДця, ЄДРПОУ 39202831. Псевдо-благодійний фонд Небайдужі серДця махлює навіть на своїй назві. Немає в українській мові слова «серДця». Фейкові звіти та постановочне відео на сайті фонду Небайдужі серДця є звичайнісіньким шулерством. Доказом того, що допомога не приходить адресатам є акти прийому передачі на сайті фонду. Акти підроблені. Фото та Відео ніякого відношення до фонду не мають, монтаж та фотошоп. Обдурювання, обман, махінації, – головна мета діяльності ошуканців з фонду Небайдужі серДця. Не давайте гроші шахраям з фондів-клонів: Небайдужі серДця та Оживи мрію. Допомагайте тим, хто потребує допомоги через перевірених волонтерів. Не годуйте ту бандоту!

    ОтветитьУдалить
  2. Увага! Обережно! Псевдо-благодійний фонд, чорні волонтери: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД НЕБАЙДУЖІ СЕРДЦЯ (БФ НЕБАЙДУЖІ СЕРДЦЯ)
    - згідно печатки, та установчих документів – з літерою Д у слові «серця», проте на сайті, на фірмовому бланку та скрізь називають себе «Небайдужі серця», - без літери «Д» у слові «серця», щоб заплутати довірливих людей;
    - код ЄДРПОУ шахраїв 39202831, телефон, що вказаний при реєстрації: 0689349478, тел. на сайті nsfund com ua 0442214719, рахунок аферистів №26001052629709 у ПАТ КБ ПриватБанк;
    - створені нещодавно: 05.05.2014, проте у своїх спічах в Інтернеті брешуть, що строрені декілька років тому;
    - зареєстровані на адресі: м.Київ, ВУЛИЦЯ ЛЮТЕРАНСЬКА, будинок 15, ЛІТ.А, офіс 17, де їх насправді немає, міняють місце розташування вже мінімум чотири рази;
    - директор ЧИСТЯКОВА ІРИНА ОЛЕКСІЇВНА, яка замість рахунку фонду дає свій власний картковий рахунок для отримання видурених коштів;
    - люди працюють без офіційного працевлаштування;
    - волонтерів у фонді немає, є тільки оператори Call-centre, що зачитують всім по списку завчені легенди з вимогою надати грошову допомогу. Коли їм пропонують допомогти речами, кидають трубку;
    - стали відомі аферами з підробленими документами по допомозі бійцям з Торнадо та Луганськ-1, на підроблених печатках написано, що підпорядковані ці батальйони Луганському МВС, Хоча насправді перші підпорядковані Житомирському УМВС, Другі – Дніпропетровському УМВС;
    - раніше засвітились на псевдо-допомозі глухим діткам;
    - працюють у тандемі з МБФ «Оживи мрію», який також з сумнозвісною сумнівною репутацією;
    - починали колись свою шахрайську кар’єру у МБФ «Допоможемо дітям разом»
    - при прийомі на роботу в анкеті потрібно заповнити один із пунктів – чи готові ви зустрітись з правоохоронними органами…

    ОтветитьУдалить
  3. Я теж влаштовувалась на роботу в цей так би мовити благодійний фонд))))))))))))))) адміністратором.

    Все там дійсно так відбувається. Розповідають про роботу адміністратора, хороші умови праці.

    Приходиш на стажування - і там дають папочку з матеріалами які потрібно вивчити, потім пишеш тест. От тільки зі мною вони поводились досить вічливо)))))), між собою дійсно лаялись матами.

    Потім вони сказали що тест я написала нормально, але в мене немає досвіду роботи адміністратором, тому вони мені запропонували роботу менеджера по продажам. Сказали що офіційна ставка буде 2000 грн. але великі будуть проценти, тож заробляти я буду більше ніж мені потрібно. Ага, по цим дівчатам щось не видно було що вони багато заробляють. Сиділи там якісь селючки. Сказали що можливе карьєрне зростання, що я буду спочатку куратором а потім відкрию свій філіал фонду. Прям не благочинність, а якийсь мережевий маркетинг))))

    Словом, під кінець стажування я вже зрозуміла що це лохотрон, і ніякий адміністратор їм не потрібен, і ніяким діткам і АТО вони не допомагають. Я не стала з ними сваритися, сказала що подумаю щодо того чи працювати мені в них менеджером чи ні. Куратор залишила мені телефон. На виході теж одна дівчина спитала в мене як там моє стажування, я сказала і їй що подумаю. А вона мені така мовляв, що тут думати приходьте завтра і спробуйте, щож ви будете втрачати день, можете ж заробити грошей. Ну я їй теж кажу що так може це слушна думка, завтра прийду. Тоді вона мені дуже вічливо сказала що вони чекають мене завтра в 8.45 на роботу. Я ії завірила в тому що обовьязково прийду)))))))

    Звісно ніхто до них у 8.45 не збирався йти. Мало що я витратила день на те щоб вчити ту інформацію, і писати їхні дебільні тести, які ніхто не читає. Працювати там, вимагаючи гроші у довірливих добрих людей, для того щоб хтось купив собі Бентлі, це мінус до карми. Порядна людина там ніколи працювати не буде! І не здавайте ви гроші у ті фонди, краще допомогайте напряму!

    P.S. А перевірити я їх не змогла, тому що на сайті вакансій вони назвали себе як фонд Миколи Чудотворця. Компнія яка експортує та імпортує ліки і допомогає дітям.

    ОтветитьУдалить
  4. Стара тема видурювання грошей під виглядом благодійництва знову у дії. Відтепер таким шахрайством займається нещодавно створений (05.05.2014) благодійний фонд "Небайдужі серДця" (код ЄДРПОУ 39202831). На вулиці Лютеранській у Києві, яка вказана у свідоцтві, БФ «Небайдужі серця» насправді не існує. Зауважимо про навмисну помилку у найменуванні псевдо-фонду: замість слова "Серця" - "СерДця". Цим суржиком фонд намагається ввести нас в оману. Разом з цим, телефонуючи до громадян, Фонд Небайдужі серця полюбляє представлятися від імені чиновників держструктур. На сайті фонду Небайдужі серця фейкові звіти та постановочні відео. Телефони нібито командирів батальйонів, зазначені у паперах фонду, насправді належать представникам цієї кримінальної структури. Печатки та штампи друкуються у Фотошопі. Зарплата операторів, які працюють неофіційно, - згідно сайтів про роботу від 4000 грн. плюс 10 відсотків від видуреної суми, все решта - керівникам. Волонтерів у фонді насправді немає, а навіщо, є рахунок, телефон, та апетити керівників. Насправді БФ Небайдужі серця нікому не допомагає, а є клоном МБФ Оживи мрію, та МБФ "Допоможемо дітям разом", які відомі зароблянням грошей на ніби то допомозі глухим діткам. Будьте обережні!

    ОтветитьУдалить
  5. Недавно созданный благотворительный фонд Небайдужі серДця (клоны фонда Оживи мрію) нагло обзванивают доверчивых граждан. Представляясь работниками государственных структур, фонд Небайдужі серця выпрашивает деньги на якобы благотворительные цели. Фундация лохотронщиков Небайдужі серця уже известны псевдо - помощью батальонам Торнадо, Луганск-1, и так далее. На сайте фонда - сплошные подделка, фотошоп и постановочные видео. Поддельные печати и подписи, телефоны подставных лиц, а не командиров силовиков из АТО. Пишут о себе в Интернете фейковые новости (положительные) о себе, потом всем показывают, вот мол смотрите, что про нас пишут. И больным деткам Небайдужі серДця не помогают. Например наша инициативная группа обзвонила школы интернаты для глухих детей, их руководство заявили, что не знают такого фонда. Используют чувствительные темы как наживку для собственного обогащения. Сначала дети, а теперь АТО, прям бизнес какой-то бессердечный. Волонтеров в фонде нет, есть только операторы колл - центра. Лгут, даже называя себя "Небайдужі серця", а на самом деле в слове "серця" они намеренно добавили букву "Д", получилось на украинском языке "СерДця". Это чтобы нас запутать. Адрес своей конторы меняют как перчатки. Мошенники.

    ОтветитьУдалить
  6. Як "благодійні фонди" здирають гроші з українців
    Війна на Сході кардинально змінила українців. Тепер Україна займає перші місця у світі зі збору коштів для допомоги як військовим та вимушеним переселенцям, так і всім, хто потребує допомоги. Але для декого війна — непоганий шанс заробити грошей.
    Підозра БФ "Небайдужі серця" у шахрайстві
    Повідомлення про нечистих на руку волонтерів і благодійників щодня з’являються у ЗМІ. До редакції Телеканалу новин "24" звернулися глядачі і попросили перевірити один з фондів, який допомагає АТО. Мовляв, є дані, що представники організації збагачуються за рахунок допомоги небайдужих.
    До того ж, методи, якими добродії користуються, аби збирати кошти, викликають багато запитань. Щоби розібратися у ситуації, в офіс фонду ми запустили інсайдера, який пропрацював там тиждень. І були вражені результатом його роботи.
    Благодійний фонд із промовистою назвою "Небайдужі серця" начебто допомагає і хворим дітям, і бійцям, які захищають нашу країну на Сході. Про що на офіційному сайті організації свідчать численні фото та звіти. Та реальна діяльність фонду дуже схожа на звичайне шахрайство.
    Шпигуни у фонді
    Нам погодилася допомогти Київська самооборона. Одна з активісток — Леся Шеповалова влаштувалася до фонду на роботу. На практиці офіс-менеджер БФ "Небайдужі серця" має функції оператора call-центру.
    Завдання Лесі — обдзвонювати підприємства та простих людей, здебільшого в селах, і просити в них гроші для благодійних цілей. Аби легенда, яку згодовують людям, звучала переконливіше, новачку дають цілий стос пам’яток та інструкцій, які треба вручну переписати і вивчити.
    Прихованою камерою дівчині вдалося відзняти всю "кухню" волонтерської організації зсередини. На записі ввічливі молоді люди представляються своїм співрозмовникам за ім’ям та по-батькові, після чого розповідають заздалегідь вивчену історію.
    У батальйоні "Торнадо" підтвердили, що БФ "Небайдужі серця" їм допомагає, але легенду спростували. Щоправда, яку саме допомогу привозять і в якій кількості, журналістам не розповіли. Представники call-центру у розмові з людьми прикриваються Міністерством оборони.
    Прикриття Міністерством оборони
    У Міністерстві оборони не знають про діяльність БФ "Небайдужі серця". Окрім цього, батальйон із такою назвою не входить до Збройних сил України, а підпорядковується іншому відомству. Разом із самооборонівцями журналісти Телеканалу новин "24" завітали до call-центру. Але розмовляти працівники офісу відмовились і втекли через задні двері.
    Благодійники намагалися переконати, що їхні працівники працюють на безоплатній основі. Поки працівники поспіхом намагалися втекти з офісу, їхні "ватажки" викликали міліцію. Та лише за час перебування журналістів у приміщенні фонду на співбесіду прийшли три дівчини. Одна з них розповіла, які умови праці їй обіцяли горе-роботодавці.
    Коли на місце прибули правоохоронці, журналісти написали заяву з проханням розібратися у діяльності Благодійного фонду "Небайдужі серця" і з’ясувати, скільки грошей зібрали їхні чи то "волонтери", чи то штатні працівники.
    Джерело: Телеканал новин "24"
    Теги: Відео новини, Київ, Кримінал, Політика, Міністерство оборони України, Розслідування, Міністерство внутрішніх справ, Волонтери, благочинність

    ОтветитьУдалить
  7. Благодійники чи шахраї - журналіст Володимир Рунець розповідає про результати свого розслідування | Громадське радіо

    https://soundcloud.com/hromadske-radio/kfing30li76p

    У «Громадській хвилі» - Володимир Рунець, журналіст телеканалу «24″, розповідає про бездіяльність правоохоронців стосовно виявлених ним сумнівних благодійників, які ніби-то збирають гроші на допомогу армії. Він стверджує, що фонд «Небайдужі серця» розбудовує цілу мережу для збирання коштів, і цим самим підриває довіру до роботи тисяч справжніх волонтерів.

    http://hromadskeradio.org/2015/05/23/blagodiyniki-chi-shahrayi-zhurnalist-volodimir-runets-rozpovidaye-pro-rezultati-svogo-rozsliduvannya/

    небайдужі серця, неайдужі сердця, оживи мрію, світла україна, допоможемо дітям разом
    фонд небайдужі серця, фонд небайдужі сердця, фонд оживи мрію, фонд світла україна, фонд допоможемо дітям разом
    небайдужі серця відгуки, неайдужі сердця відгуки, оживи мрію відгуки, світла україна відгуки, допоможемо дітям разом відгуки

    ОтветитьУдалить